L'organista, Joan Bennàssar Rosselló
En les darreres festes del barri, la parròquia va retre homenatge a Joan Bennàssar Rosselló qui va ésser el seu organista durant 64 anys.

En Joan Bennàssar nasquè a Palma el 3 de març de l'any 1926. Als tres anys va perdre els seus pares i va anar a viure amb els seus oncles al poble de Sineu.

Amb cinc anys el van traslladar al nou asil de Betlem al barri de Sa VIleta. Des del 1936 fins al 1942 va estar en el seminari dels franciscans on tenia com a tutor legal al pare Antoni Martorell, famós músic i compositor. Allà va aprendre a conèixer i gaudir de la música d'orgue.

Va rebre classes de música de don Juan Maria Thomàs, fundador de la Capella Clàssica (avui es diu Capella Mallorquina) i del compositor i organista Jaume Mas Porcel de qui va ser successor a l'esglèsia d'El Terreno.

Entre els seus records estava la seva mestra, Margarita Cerón, les seves pràctiques a "Casa Perelló" i haver acompanyat a un gran intèrpret de la lírica espanyola com Joan Baptista Daviu.

La primera vegada que va tocar Joan Bennàssar l'orgue de la parròquia d'El Terreno va ser el 17 de desembre de 1950 amb motiu d'un funeral, però oficialment va començar com a organista de la parròquia durant la missa del gall del 1950.

Des d'aleshores i ben bé quasi que ens va deixar, el 19 de febrer de 2015, la música que ell executaba al cor acompanyà, sempre amb el seu somriure, la majoria de les funcions religioses de la nostra parròquia.